Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Avlernes Lille FrugtKasse
Leveres mandag, onsdag, fredag og søndag
Nyhed

Avlernes Lille FrugtKasse

Min. 3 kg | Den bedste frugt vores avlere har at byde på lige nu og her
209 kr.
Medlemspris 188,10 kr.

Om varen

Kasse med økologisk frugt, min. 3 kg.

I Avlernes Lille FrugtKasse kan du møde avlerne, der hvor de er lige nu. Indholdet er håndplukket af vores mand i Sydeuropa, Flemming. Flemming har tæt kontakt til alle vores frugtavlere, og har altid fingeren på pulsen med hvad der smager allerbedst lige nu.

Du finder æbler, pærer og bananer i kassen, men også fx spanske stenfrugter og bær i sommersæsonen og sicilienske blodappelsiner og clementiner om vinteren. Ligesom du i løbet af året vil møde forskellige æblesorter fra uge til uge, høstet økologisk og biodynamisk i både Italien, Frankrig, Tyskland og selvfølgelig Danmark.

Med kassen følger desuden en seddel med baggrundsinformation om, hvordan din kasse er sammensat denne uge.

Anvendelse

Med Avlernes Lille FrugtKasse er der altid frugt til et hurtigt mellemmåltid, morgenmaden eller madpakken. 

Du vil af og til møde eksotiske frugter i sæson  de fleste frugter er lige til at samle op og spise, men du vil af og til få en frugt, hvor du skal have kniven frem fra skuffen.

Opbevaring

Læs mere om, hvordan du bedst opbevarer forskellige slags frugt i vores store opbevaringsguide.

Bemærk: Når du bestiller Avlernes Lille FrugtKasse til levering fredag eller søndag, så er det indholdet til den efterfølgende uge, du vil få leveret. Vi arbejder på at gøre dette mere tydeligt i visningen.

Sæt varen i abonnement

Du kan lægge denne vare i abonnement og få den leveret fast i et interval, der passer dig. Når du klikker på ”Læg i kurv”, bliver du bedt om at vælge, hvor ofte du vil have den leveret – hver uge, hver anden uge, hver tredje uge eller hver måned.

Der er ingen bindingsperiode hverken på varer eller måltidskasser, som du sætter i abonnement. Dvs. at du kan opsige abonnementet når som helst. Du skal blot huske at opsige abonnementet inden din ændringsdeadline for næste levering. Se ændringsdeadlines her.

Du kan både tilføje varer, holde leveringspauser og stoppe abonnementer på både dagligvarer og måltidskasser på ”Min side”.

Indhold

Indhold

Henter...
-