Søg
Menu
Fav.
Favoritter
NøddeKassen
Abonnement muligt

NøddeKassen

4 x 400 g | Mandler, cashewnødder og valnødder
329 kr.
Medlemspris 296,10 kr.

Om varen

En kasse med 4 poser økologiske nødder. 2 poser mandler, 1 pose cashewnødder og 1 pose valnødder, 1600 g i alt. 

Anvendelse

Alle nødderne kan spises som snacks eller drysses på yoghurt eller salat, men derudover er de hver især velegnet til forskellige ting.

Blend fx cashewnødder med krydderier og citronsaft til en blød creme, der kan spises som dip til grøntsager eller bruges som smørelse i sandwiches, og put valnødderne i din brownie. Fremhæv mandlernes smag ved at riste dem, evt. med lidt soja - det bliver den dejligste salte snack.

Sæt varen i abonnement

Du kan lægge denne vare i abonnement og få den leveret fast i et interval, der passer dig. Når du klikker på ”Læg i kurv”, bliver du bedt om at vælge, hvor ofte du vil have den leveret – hver uge, hver anden uge, hver tredje uge eller hver måned.

Der er ingen bindingsperiode hverken på varer eller måltidskasser, som du sætter i abonnement. Dvs. at du kan opsige abonnementet når som helst. Du skal blot huske at opsige abonnementet inden din ændringsdeadline for næste levering. Se ændringsdeadlines her.

Du kan både tilføje varer, holde leveringspauser og stoppe abonnementer på både dagligvarer og måltidskasser på ”Min side”.

Indhold

Indhold

Henter...
-