Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Tamponer

Tamponer

18 stk. | Ultraabsorberende tamponer af økologisk bomuld fra Eco by Naty
35 kr.
Medlemspris 31,50 kr.

Om varen

Tamponer fra Eco by Naty, str. 'regular', 18 stk.

Ultraabsorberende tamponer fremstillet af 100 % certificeret økologisk bomuld og pakket i plantebaseret, komposterbar indpakning. Helt fri for plastik, farvestoffer og andre kemikalier.

Produktet er certificeret af Global Organic Textile Standard (GOTS), der er anerkendt som verdens førende forarbejdningsstandard for tekstiler fremstillet af økologiske fibre. GOTS definerer overordnede miljøkriterier i forsyningskæden, såvel som overholdelse af sociale kriterier.

Om producenten

Grundstenen til Naty blev lagt i 1994, da svenske Marlene Sandberg først fik idéen om at lave bleer med plantebaserede og komposterbare materialer.

Det var der flere synes lød skørt dengang, men i dag er Naty en af de førende producenter på et voksende marked for bæredygtige engangsbleer og -hygiejneprodukter.

Naty bruger udelukkende naturlige og fornyelige materialer, der er gode for både krop og miljø og helt fri for farlige kemikalier – altid uden at gå på kompromis med hverken komfort eller ydeevne. Fx er kernen i Natys bleer fremstillet af FSC-certificerede træfibre, som udover at være helt naturlige, også er særligt gode til at opsuge væske.

Du får altså de grønnest mulige produkter, uden at skulle bekymre dig om kvalitet, greenwashing eller "det med småt".

Indhold

Indhold

Henter...
-