Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Bygvin
Nyhed

Bygvin

75 cl | 12% Alkohol % | Unikabryg med kraftig smag - godt til gryderetter, vildt og grillmad
115 kr.
Medlemspris 103,50 kr.
eksl. pant

Om varen

Økologisk Bygvin (12 %) fra Ørbæk Bryggeri, 75 cl.

Bygvin er en øl med samme alkoholstyrke og karakter som en vin. Smagen er forfriskende, fyldig og sød. Humle er med til at give dejlige, friske noter af passions- og citrusfrugter samt et hint af mørke bær og grannåle.

Bygvinen har lagret på egetræ, hvilket giver den noter af nødder, vanilje og egetræ sammen med skønne tanniner. Det er med til at give øllen en dybde, man ellers kun finder i trælagret vin.

Nyd øllen med intense gryderetter, vildt, grillmad og rødt kød. Øllens friske noter, betyder at den også er god til østers, laks, retter med pesto og salte snacks.

Fakta

Land: Danmark
Producent: Ørbæk Bryggeri
Type: Barley Wine variant
Alkohol-%: 12

Om producenten

Ørbæk Bryggeri blev grundlagt af familien Madsen i Ørbæk på Østfyn i 1906. Bryggeriet var i familien Madsens ejerskab igennem tre generationer, inden det blev solgt.

Herefter var bryggeriet igennem mange ejerskaber, før Niels og Nicolai overtog det i 1996, som har drevet det siden. De første år blev bryggeriet kun brugt til at producere økologiske læskedrikke, men i 2001 begyndte Niels og Nicolai atter at producere øl på det gamle bryggeri – økologisk, naturligvis.

Selvom Ørbæk Bryggeri i dag er blevet moderniseret og udbygget med blandt andet store automatiserede tankanlæg, står det gamle brygudstyr og malteri stadig som det oprindeligt blev bygget. Det giver et historisk vingesus og mulighed for også at producere små serier af velsmagende og spændende øl.

  • Alkohol %
    12%
  • Aldersbegrænsning
    16 år
Indhold

Indhold

Henter...
-