Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Dubbel

Dubbel

50 cl | 6,5% Alkohol % | Kraftig og frugtig belgisk dubbel ale fra Ørbæk Bryggeri
31 kr.
Medlemspris 27,90 kr.
eksl. pant

Om varen

Økologisk Dubbel (6,5 %) fra Ørbæk Bryggeri, 50 cl.

Dubbel er brygget ud fra de brygmæssige traditioner, der opstod på de belgiske klostre i 1600-tallet. Det karakteristiske ved denne type øl kommer hovedsageligt fra gæren, som under fermenteringen laver mange behagelige smagsnoter af frugt såsom æbler, mørke bær og banan samt dufte af nelliker og peber.

Den kraftige smag gør Ørbæks Dubbel perfekt til tapas- eller ostebordet. 

Fakta

Land: Danmark
Producent: Ørbæk Bryggeri
Type: Belgisk Dubbel Ale
Alkohol-%: 6,5 

Om producenten

Ørbæk Bryggeri blev grundlagt af familien Madsen i Ørbæk på Østfyn i 1906. Bryggeriet var i familien Madsens ejerskab igennem tre generationer, inden det blev solgt.

Herefter var bryggeriet igennem mange ejerskaber, før Niels og Nicolai overtog det i 1996, som har drevet det siden. De første år blev bryggeriet kun brugt til at producere økologiske læskedrikke, men i 2001 begyndte Niels og Nicolai atter at producere øl på det gamle bryggeri – økologisk, naturligvis.

Selvom Ørbæk Bryggeri i dag er blevet moderniseret og udbygget med blandt andet store automatiserede tankanlæg, står det gamle brygudstyr og malteri stadig som det oprindeligt blev bygget. Det giver et historisk vingesus og mulighed for også at producere små serier af velsmagende og spændende øl.

  • Alkohol %
    6,5%
  • Aldersbegrænsning
    16 år
Indhold

Indhold

Henter...
-