Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Brown Ale

Brown Ale

33 cl | 4,8% Alkohol % | Fyldig og cremet Brown Ale fra Ørbæk Bryggeri
23 kr.
Medlemspris 20,70 kr.
eksl. pant

Om varen

Økologisk Brown Ale (4,8 %) fra Ørbæk Bryggeri, 33 cl.

En prisvindende klassiker, der har været brygget på Ørbæk Bryggeri siden man her begyndte at lave øl i 2002. 

Lavet med amerikanske humler, der giver en dejlig og diskret duft af citrusfrugter sammen med karamelliseret, ristet malt. Smagen er sød og fyldig, og du vil finde noter af karamel, chokolade, kaffe og lakrids med en let sødme og en mild humlebitterhed.

Fakta

Land: Danmark
Producent: Ørbæk Bryggeri
Type: Brown Ale
Alkohol-%: 4,8

Om producenten

Ørbæk Bryggeri blev grundlagt af familien Madsen i Ørbæk på Østfyn i 1906. Bryggeriet var i familien Madsens ejerskab igennem tre generationer, inden det blev solgt.

Herefter var bryggeriet igennem mange ejerskaber, før Niels og Nicolai overtog det i 1996, som har drevet det siden. De første år blev bryggeriet kun brugt til at producere økologiske læskedrikke, men i 2001 begyndte Niels og Nicolai atter at producere øl på det gamle bryggeri – økologisk, naturligvis.

Selvom Ørbæk Bryggeri i dag er blevet moderniseret og udbygget med blandt andet store automatiserede tankanlæg, står det gamle brygudstyr og malteri stadig som det oprindeligt blev bygget. Det giver et historisk vingesus og mulighed for også at producere små serier af velsmagende og spændende øl.

  • Alkohol %
    4,8%
  • Aldersbegrænsning
    16 år
Indhold

Indhold

Henter...
-