Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Humbock

Humbock

50 cl | Fyldig bock fra Ørbæk Bryggeri
31 kr.
Medlemspris 27,90 kr.
eksl. pant

Om varen

Økologisk Humbock (6 %) fra Ørbæk Bryggeri, 50 cl.

Ørbæk Humbock er en stærk og fyldig lagerøl af typen bock med ekstra meget af alting. Øllet er brygget med fem forskellige malte og fire typer humle, hvilket giver en liflig duft af ananas, mandarin, pære, appelsin og noter af karamel.

Den fyldige øl gør sig godt til retter med kød eller til klassisk smørrebrød. 

Fakta

Land: Danmark
Producent: Ørbæk Bryggeri
Type: Bock
Alkohol-%: 6 

Om producenten

Ørbæk Bryggeri blev grundlagt af familien Madsen i Ørbæk på Østfyn i 1906. Bryggeriet var i familien Madsens ejerskab igennem tre generationer, inden det blev solgt.

Herefter var bryggeriet igennem mange ejerskaber, før Niels og Nicolai overtog det i 1996, som har drevet det siden. De første år blev bryggeriet kun brugt til at producere økologiske læskedrikke, men i 2001 begyndte Niels og Nicolai atter at producere øl på det gamle bryggeri – økologisk, naturligvis.

Selvom Ørbæk Bryggeri i dag er blevet moderniseret og udbygget med blandt andet store automatiserede tankanlæg, står det gamle brygudstyr og malteri stadig som det oprindeligt blev bygget. Det giver et historisk vingesus og mulighed for også at producere små serier af velsmagende og spændende øl.

Indhold

Indhold

Henter...
-