Søg
Menu
Fav.
Favoritter

Valg af leverandører

Vi lægger stor vægt på at have stærke relationer med vores leverandører.

Alle Aarstidernes råvarer er 100 % økologiske. Vores frugt, grøntsager og andre produkter kommer fra en række forskellige økologiske landbrug herhjemme og i udlandet. Vi køber råvarerne af dygtige landmænd, som vi kender, og som vi stoler på. Vi har f.eks. et tæt samarbejde med en række spanske avlere, vi køber grønt og frugt fra Italien og Holland, og så har vi fundet specialister i Danmark, der er særligt dygtige til bestemte grøntsager eller frugter.

Valg af leverandør

Når vi vælger en leverandør til Aarstiderne, er det vigtigt, at der er en passioneret sjæl og et stort engagement bag råvaren. Det er nemlig en del af historien om dyrkningen og produktionen af kvalitetsfødevarer. Vi lader os lede af to rettesnore: så meget dansk som muligt og den bedst mulige kvalitet.

Rejsende i indkøb

Mange af Aarstidernes indkøb foregår ude i marken, hvor vi er helt tæt på råvarerne. En stor del af året rejser vores indkøbere Marianne Møller og Flemming Andersen rundt og besøger avlerne. Alt sammen for at sikre nærheden, sporbarheden og den gode smag - så bliver det hele nemlig lidt bedre hjemme i dit køkken.

-