Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Den Grønne JuiceKasse
Abonnement muligt

Den Grønne JuiceKasse

Blandet kasse frugt og grønt | Ingredienser og opskrifter på 3 nye grøntsagsjuicer hver uge
245 kr.
Medlemspris 220,50 kr.
Ugens menu
Kokken bag:
Søren Ejlersen
Henter...

Om varen

Økologisk frugt og grønt til juicemaskinen.

Hvis du gerne vil booste din hverdag, så prøv Den Grønne JuiceKasse, hvor der er fokus på de bedste grøntsager kombineret med enkelte frugter og bær, der fint balancerer smagen.

Grøntsagerne ledsages af aromater, såsom lime, ingefær, citrongræs, wasabina og mange andre, vil sikre, at din grøntsagsjuice tager dine smagsløg til nye højder.

Du kan se denne og kommende ugers indhold i indholdslisten herunder.

Anvendelse

Der følger 3 forskellige opskrifter med i kassen og for at lave opskrifterne i Den Grønne JuiceKasse, skal du bruge en juicemaskine.

Opskrifterne er skrevet ud fra, at der skal være rigeligt til 2 personer, men de kan også sagtens laves ad flere omgange, eller nydes af en familie på 3-4 personer.

Nyd juicerne som supplement til en balanceret morgenmad, eller drik en juice om eftermiddagen, for et hurtigt skud energi.

Opbevaring

Få tips og tricks til, hvordan du bedst opbevarer frugt og grønt i vores opbevaringsguide.

Bemærk: Når du bestiller Den Grønne JuiceKasse til levering fredag eller søndag, så er det indholdet til den efterfølgende uge, du vil få leveret. Vi arbejder på at gøre dette mere tydeligt i visningen.

Sæt varen i abonnement

Du kan lægge denne vare i abonnement og få den leveret fast i et interval, der passer dig. Når du klikker på ”Læg i kurv”, bliver du bedt om at vælge, hvor ofte du vil have den leveret – hver uge, hver anden uge, hver tredje uge eller hver måned.

Der er ingen bindingsperiode hverken på varer eller måltidskasser, som du sætter i abonnement. Dvs. at du kan opsige abonnementet når som helst. Du skal blot huske at opsige abonnementet inden din ændringsdeadline for næste levering. Se ændringsdeadlines her.

Du kan både tilføje varer, holde leveringspauser og stoppe abonnementer på både dagligvarer og måltidskasser på ”Min side”.

Indhold

Indhold

Henter...
-