Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Passionsfrugter i kasse

Passionsfrugter i kasse

1 kg | Saftige, syrlig-søde passionsfrugter fra Valencia – kort sæson
189 kr.
Medlemspris 170,10 kr.

Om varen

Økologiske passionsfrugter fra Spanien, en-to sorter, min. 1 kg i alt.

Passionsfrugten er en ydmyg lille rund sag, som gemmer på masser af sol og sommer bag sit uanselige ydre.

Skallen er voksagtig og spiller i kønne brunviolette, grønlige og rødlige farver. Det saftige geleagtige frugtkød indeni er fyldt med små sorte frø, som knaser lidt når man bider i dem, og smagen er ikke til at gå fejl af: på samme tid syrlig, sød og eksotisk.

Vores passionsfrugter plukkes og pakkes hos citrusavler Guillermo nær Valencia, i det sydvestlige Spanien. Kassen indeholder en-to sorter, hvoraf den sorte/mørkebrune typisk er lidt mindre og lidt sødere, mens den rødviolette sort er saftigere og syrligere.

Anvendelse

Fat en skarp kniv, åbn frugten og slubr det aromatiske frugtkød i dig med en teske. Præcis som med havets østers, skal du se stort på det ydre, og glæde dig over guffet indeni.

Bland i frugtsalat, eller server til is eller på din yoghurt. Du kan også si frøene fra frugtkødet og få en flot gyldenrød saft, der kan tilsættes dine friskpressede juicer, for et lækkert eksotisk touch.

Husk, at det er helt normalt at passionsfrugter er rynkede. Det betyder blot, at de er modne. En glatskindet passionsfrugt er som regel ikke spiseklar.

Opbevaring

Kan opbevares ved stuetemperatur. Passionsfrugter må gerne blive rynkede, men bliver de tørre og indskrumpede, så er de ikke længere gode.

Indhold

Indhold

Henter...
-