Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Edelbauer Grüner Veltliner

Edelbauer Grüner Veltliner

75 cl | 13,5% Alkohol % | Frisk og frugtagtig hvidvin på Grüner Veltliner
149 kr.
Medlemspris 134,10 kr.

Om varen

Edelbauer Grüner Veltliner hvidvin, 0,75 liter.

En frugtig hvidvin på ren Grüner Veltliner, der byder på masser af god syre, en frisk smag af grønne æbler og noter af både lime, melon og pære. Fremstår lyst og flot solgul i glasset.

Grüner Veltliner er velsagtens blevet en ganske ikonisk drue og det er også den hyppigst brugte på de østrigske marker. Vinen er velegnet til grillede og dampede fiskeretter, skaldyr og lette anretninger.

Fakta

Land: Østrig
Område: Kampdalen
Producent: Weingut Christoph Edelbauer
Drue: Grüner Veltliner
Alkohol-%: 13,5

Indeholder sulfitter.

Om producenten

Vinbonde Christoph Edelbauer er en passioneret herre og et rigtigt "barn af naturen". Han er forelsket i naturen, skønheden og årstidernes lune og skiftende humør. For ham er vindyrkning en passion, der giver ham mulighed for at opleve naturen med alle sanserne, hvilket kan smages i hans vine.

Edelbauers vingård ligger i hjertet af Kampdalen, nærmere betegnet i byen Langenlois. Et område, hvor man producerer flere vine end noget andet sted i Østrig, dog sjældent med samme fokus på økologien, som Edelbauer og hans team lægger for dagen.

Edelbauer dyrker både røde og hvide druer, mere eller mindre ligeligt, med et konsekvent fokus på at pleje jorden og bevare de optimale forudsætninger for at vinene kan trives.

Han anvender sin egen kompost for at berige planterne med næring. Der gror urter og blomster på markerne hele året, og den grønne jord sikrer et frodigt habitat for insekterne. Alle mikroorganismerne giver ligeledes næring til jorden.

I sidste ende handler det for Christoph om at fremstille ukomplicerede vine, uden for mange indgreb, sådan at druernes naturlige egenskaber står frem i glasset.

  • Alkohol %
    13,5%
  • Aldersbegrænsning
    16 år
Indhold

Indhold

Henter...
-