Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Æblecider

Æblecider

75 cl | 2,2% Alkohol % | Halvtør cider på koldpressede fransk æbler fra Côteaux Nantais
69 kr.
Medlemspris 62,10 kr.
eksl. pant

Om varen

Økologisk æblecider (2,2 %) fra Côteaux Nantais, 75 cl.

Mild og halvtør æblecider fremstillet af nøje udvalgte æblesorter fra Côteaux Nantais frugtplantage i det vestlige Frankrig.

Cideren fremstilles ved gæring af ren æblesaft. Basen er rigtig gode æbler, hvor der typisk indgår næsten lige dele søde, syrlige og bitre æbler, hvilket giver den bedste most og den bedste cider. Plantagens æbletræer bliver gødet med Côteaux Nantais’ egen humus, som hjælper med at give en rigere og sødere smag i æblerne.

Côteaux Nantais har igennem mange år fundet de helt rigtige sorter og kombinationer og resultatet er en skøn cider, der på samme tid har kant, tørhed, friskhed, sødme og syre.

Prisen er eksklusiv pant. Panten vil fremgå af din kvitteringsmail og faktura.

Fakta

Land: Frankrig
Region: Pays de la Loire
Producent: Côteaux Nantais
Alkohol-%: 2,2

Om producenten

I det smukke vestlige Frankrig ligger Côteaux Nantais plantagen. Côteaux Nantais har over 40 års erfaring med at avle og høste økologisk frugt, og plantagen har været biodynamisk i over 10 år.

Den økologiske juice fra Côteaux Nantais er produceret med gamle, stolte traditioner og ny teknologi for at skabe det bedste resultat.

De solmodne frugter håndplukkes, hvorefter frugten presses i en særlig proces, der holder saft og skaller adskilt. Alt sammen for at sikre den gode smag og høje kvalitet.

Opbevaring

Mørkt og helst ikke for varmt. Åbnet i køleskab.

  • Alkohol %
    2,2%
  • Aldersbegrænsning
    16 år
Indhold

Indhold

Henter...
-