Søg
Menu
Fav.
Favoritter
MelonKassen
Nyhed Abonnement muligt

MelonKassen

Min. 3 stk. | Et udvalg af sommersæsonens meloner, lige til at skære ud og nyde
105 kr.
Medlemspris 94,50 kr.

Om varen

Økologiske meloner, min. 3 stk. i alt.

I kassen kan du støde på både den populære vandmelon og de søde honning- og cantaloupe-meloner, og ind imellem også den milde piel de sapo eller den lille og aromatiske charentais.

Indholdet varierer fra uge til uge, afhængig af sæsonen. Se denne og kommende ugers indhold herunder.

Anvendelse

Fælles for alle typer meloner er, at de er lige er til at skære ud og spise. De fleste af dem egner sig dog også fortrinligt til madlavning.

Vandmelonen er god som kontrast til de rene, salte og fede smage – som i den altid populære salat med mynte og feta eller halloumi – mens fx cantaloupe- eller galiameloner med fordel kan bruges i større, mere robuste salater.

Prøv fx at vende tern af en sød melon med fintskårne aromatiske grøntsager som fennikel og agurk, og top med flager af salt Vesterhavsost eller parmesan.

Opbevaring

Meloner kan opbevares på køkkenbordet, til de er helt modne. Begynder melonen at blive for blød, bør den opbevares på køl.

Sæt varen i abonnement

Du kan lægge denne vare i abonnement og få den leveret fast i et interval, der passer dig. Når du klikker på ”Læg i kurv”, bliver du bedt om at vælge, hvor ofte du vil have den leveret – hver uge, hver anden uge, hver tredje uge eller hver måned.

Der er ingen bindingsperiode hverken på varer eller måltidskasser, som du sætter i abonnement. Dvs. at du kan opsige abonnementet når som helst. Du skal blot huske at opsige abonnementet inden din ændringsdeadline for næste levering. Se ændringsdeadlines her.

Du kan både tilføje varer, holde leveringspauser og stoppe abonnementer på både dagligvarer og måltidskasser på ”Min side”.

Vær opmærksom på, at kassen kun leveres i melonsæsonen. Du vil få besked, når dit abonnement ophører. 

Indhold

Indhold

Henter...
-