Søg
Menu
Fav.
Favoritter

Mattsson Nielsen

God mad = gode råvarer + god tid.
Tid er dog ofte en mangelvare i dag, og visse retter har vi sjældent tid og overskud til i en travl hverdag. Tidsmanglen har Mattsson Nielson dog en løsning på: de laver et bredt udvalg af lækre retter lavet fra bunden, som ikke kræver andet end en hurtig opvarmning og måske lidt tilbehør eller pynt. Selv i en travl hverdag skal vi stadig spise godt

Mændene bag MattssonNielsen er Tue Mattsson og Kenneth Nielsen. De er kokke og udlært fra nogle af Danmarks bedste restauranter. De tror på rene råvarer og godt håndværk, og deres retter skal både være velsmagende og fri for tilsætningsstoffer. Retterne består af de bedste ingredienser tilberedt med god tid og opmærksomhed. Kenneth og Tue mener desuden, at hvis vi spiser godt, så spiser vi for det meste også lidt mindre.

Livets krydderi

Der hører sig en særlig genre til Mattsson Nielsens retter. De to kokke har en kærlighed til jazz, og musikken indgår nærmest som ingrediens i retterne. Ved at scanne QR-koden bag på glasset kan du læse om retten, finde forslag til drikkevarer, men også opdage hvilken type jazz, der er i maden. I glas nr. 58 med crème brûlée, skulle gerne kunne fornemmes lyden af Chet Baker. Den danske klassiker boller i karry er en hyldest til Master Fatman og al den kærlighed og livsenergi, han stod for.

Retterne fra Mattsson Nielsen kommer i glas af høj kvalitet, der sagtens kan bruges igen. De er gode til syltning og fermentering, fine til servering eller til at gemme en rest fra aftensmaden. Hvis ikke du vil genbruge glasset, kan du give det væk eller smide det i glascontaineren.

Vær forsigtig, når du åbner glasset: træk let i den orange gummisnip for at bryde vakuummet. Herefter kan glaslåget løftes af.
-