Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Tag os med på ferie! Vi leverer til det meste af landet - også i sommerhusområder. Benyt alternativ leveringsadresse på din profil.

Kruspersille

40 g

Kruspersille – smag og farve til dine retter

20 kr.
Medlemspris 18 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Kruspersille

Om varen

Afskåret økologisk kruspersille, 40 g.

Danmarks uofficielle nationalkrydderi, i restaurationsverdenen også kaldet 'Tivolidrys', for sin hyppige optræden på smørrebrød.

Der findes skeptikere, der synes, at kruspersille hører til den tid, hvor gearskifteren sad på skrårøret og der blev kørt med tåclips. Men, selvom den kan give mindelser om 90'erne, så er der alligevel noget eviggrønt og karismatisk over kruspersillen. Vend den med varme, friskdampede grønne bønner og en klat smør, og du vil opleve aromaen brede sig med det samme.

Anvendelse

Persille kan bruges som aroma og smagsforstærker i næsten alt: til grøntsager og sovse, i supper, gryde- og fiskeretter. Ikke mindst er persillen selvskrevet, som prikken over i'et, når der skal kogte nye kartofler på bordet.

Der findes to varianter: kruspersille med små krøllede blade og bredbladet persille med store flade blade. Brug kruspersillen til de varme retter og den bredbladede til salater, pestoer og marinader.

Opbevaring

Opbevar persille på køl enten i en lufttæt beholder eller i et glas med vand i køleskabsdøren. Du kan også hakke persille og fryse den ned i små bøtter, så har du en sommerlig smagsgiver til vinterens gryderetter.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-