Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Montecastrillo Tinto

Montecastrillo Tinto

75 cl | 14% Alkohol % | Frisk, mediumfyldig biodynamisk rødvin på Tempranillo og Cabernet
89 kr.
Medlemspris 80,10 kr.

Om varen

Montecastrillo Tinto rødvin, 75 cl.

Biodynamisk rødvin på 90 % Tempranillo og 10 % Cabernet Sauvignon dyrket på sydvendte skråninger ved Duero-floden i Spanien. 

5-7 dages maceration. Gæret i ståltanke, og efterfølgende lagret 4 måneder på franske og amerikanske egetræsfade. Der tilsættes ikke svovl undervejs, men vinen gennemgår en let filtrering før aftapning.

En frisk og mediumtør rubinrød vin med bløde tanniner og masser af frugtige noter af kirsebær, hindbær og blommer underbygget af en snert af egetræ og vanilje. Velegnet til pasta, pizza og lette grillretter.

Fakta

Land: Spanien
Region: Castilla y León
Område: Ribera del Duero
Producent: Finca Torremilanos
Druer: Tempranillo, Cabernet Sauvignon
Alkohol-%: 14

Indeholder sulfitter.

Om producenten

Hos vinhuset Finca Torremilanos rækker traditionerne med at lave vin helt tilbage til 1903. Det er dog først i 1975 at familien Peñalba López overtager, og virkeligt sætter skub i at gøre Torremilanos førende indenfor økologisk og biodynamisk vin.

Farmen har været certificeret biodynamisk siden 2010. I dag råder de over 200 ha marker ved Duero-flodens bredder i Castilla y León. Især Tempranillo fylder meget på markerne, men herudover dyrkes også mange andre både spanske og klassiske varianter.

Alt dyrkes biodynamisk og kvaliteten af ​​druerne, jorden og klimaet går hånd i hånd, for at skabe det bedst mulige resultat med så lidt indblanding, som muligt.

  • Alkohol %
    14%
  • Aldersbegrænsning
    16 år
Indhold

Indhold

Henter...
-