Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Margalh Rouge

Margalh Rouge

75 cl | 12,5% Alkohol % | Medium-fyldig og behagelig rødvin
89 kr.
Medlemspris 80,10 kr.

Om varen

Bassac 'Margalh' Rouge, 75 cl.

Behagelig rødvin med en duft af kirsebær, solbær og jordbær. En rund og frugtagtig fornemmelse i munden og en medium-fyldig, saftig finish. Kan nydes som den er, eller som akkompagnement til retter fra middelhavskøkkenet. 

'Margalh' er sydfransk for den almindelige rajgræs, som vokser vildt hele efteråret og vinteren igennem på de økologiske vinmarker. Om foråret pløjes græsset ned i jorden for at styrke jordens frugtbarhed og struktur, hvilket hjælper vinen med at gro.

Fakta

Land: Frankrig
Region: Languedoc
Område: IGP Côtes de Thongue
Producent: Domaine Bassac
Druer: Grenache, Cabernet Sauvignon, Syrah m.fl.
Alkohol-%: 12,5

Indeholder sulfitter.

Om producenten

Vinhuset Domaine Bassac holder til i området Côtes de Thongue. Her langs Thongue-floden i Languedoc, findes 23 vindistrikter, hvor bønderne på forskellig vis alle arbejder med bæredygtig vinproduktion.

Domaine Bassac har været certificeret økologiske siden 1986, længe før det var moderne at flage med den slags. Markerne dækker omtrent 80 hektar, og består af en lang række særlige jordtyper. Her dyrkes en helt unik blanding af vinstokke, der er nøje udvalgt for at tage højde for terroirens karakter og alsidighed.

Resultatet er autentiske og balancerede vine, hvor jorden, vinstokkene og de dedikerede mænd og kvinder, som dyrker den, kommer til udtryk i det endelige produkt.

  • Alkohol %
    12,5%
  • Aldersbegrænsning
    16 år
Indhold

Indhold

Henter...
-