Søg
Menu
Fav.
Favoritter

Suzy Wengel

Suzy er kendt for kostkonceptet Sense, hvor måltider jongleres på plads vha. håndfulde mad og spiseskefulde fedt.

 

Suzy er kendt for kostkonceptet Sense, hvor måltider jongleres på plads vha. håndfulde mad og spiseskefulde fedt. Suzy udviklede Sense for at komme sin egen overvægt til livs og har siden hjulpet tusindvis af mennesker til et lettere og sundere liv.

Smagen har altid førsteprioritet, når Suzy går i køkkenet. Hver opskrift er sammensat ud fra ønsket om at tilfredsstille alle sanser – og der må også gerne være noget, der knaser. Det kan både små og store nemlig godt lide, og for Suzy er det vigtigt at lave mad, som alle i familien er vilde med.

Udover smagen hylder Suzy enkelheden – hun mener, at det skal være let at leve sundt. Derfor er hun tilhænger af opskrifter, der er lette at gå til, og mad, der er enkelt sammensat, en tanke der også ligger til grund for måltiderne i SenseKassen.

Bedste grøntsag

Spidskål og sød kartoffel – de to grøntsager kan bruges på så uendeligt mange flere måder, end man lige skulle tro.

Bedste køkkentip

Tænk kreativt, og prøv dig frem. En opskrift er rigtig god at følge, men hvis du tør slippe fantasien løs og kaste dig ud i nye ingredienser og smagssammensætninger, finder du måske pludselig frem til din helt nye yndlingsret – som du helt selv har kreeret.

Bedste køkkenredskab

Mit mandolinjern. Med det ved hånden kan jeg lynhurtigt lave fintsnittet spidskål og løgringe.

Bedste kulinariske destination

Shanghai i Kina. Her var jeg sammen med min mand for nyligt, og hold da op, hvor blev jeg kulinarisk fascineret og inspireret. Alene deres madmarkeder var en fryd for alle sanser.

-