Søg
Menu
Fav.
Favoritter

GuacamolePosen

2 kg + smagsgivere

Modne avocadoer med ingredienser til at lave guacamole – opskrift medfølger

105 kr.
Medlemspris 94,50 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

GuacamolePosen

Om varen

2 kg (10-14 stk.) formodnede avocadoer fra vores andensortering. Velegnet til madlavning.

Posen indeholder alt hvad du skal bruge til at lave guacamole: lime, hvidløg, løg, chili og koriander – så du kan smage din guacamole til, lige som du foretrækker det. Du finder også en opskrift på guacamole i posen.

Avocadoerne er fra vores andensortering. De vil sandsynligvis ikke være lige så kønne og faste som avocadoerne i vores avocadopose, men de er perfekte til madlavning.

Anvendelse

Guacamole er en uimodståelig dip til alt fra tortillachips og råstegte kartofler til friske grøntsagsstænger. Brug den til at give dine tacos og sandwiches et løft, eller som en blød og cremet sidemand til stegt eller røget fisk.

De modne avocadoer kan også anvendes som et vegansk alternativ til smør og æg i bagværk og desserter, til at tykne smoothies og salatdressinger eller som et laktosefrit alternativ til fx creme fraiche. Mulighederne er mange.

Opbevaring

Avocadoer bør ikke opbevares for koldt, da de let får køleskader, der ses som brunfarvning. Opbevar derfor dine avocadoer i en skål i køkkenet, og brug dem hurtigst muligt.

Færdigblandet guacamole holder sig bedst, hvis du lægger en avocadosten i guacamolen, dækker skålen til, og sætter den på køl – så kan den holde sig grøn længere.

Indhold

Indhold

Henter...
-