Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Kong Havtorn

Kong Havtorn

50 cl | 6% Alkohol % | Saftig og floral New England IPA fra Ørbæk Bryggeri
31 kr.
Medlemspris 27,90 kr.
eksl. pant

Om varen

Økologisk Kong Havtorn (6 %) fra Ørbæk Bryggeri, 50 cl.

Kong Havtorn er en saftig New England IPA, der dufter skønt af blomster, frugt og citrus. Det kommer blandt andet fra de tre forskellige humletyper og den havtornjuice, som vi har brugt i øllen. Farven er en flot gylden næsten orange farve, som kan virke sløret på grund af den hvedemalt, havregryn og tørhumle, som vi har tilsat øllen.

Den saftige øl passer godt til mildt krydrerede retter. Den er også en god læskende drik på en varm sommerdag.  

Bemærk at på grund af de æteriske olier i havtornen vil skumdannelsen i denne øl være begrænset.

Fakta

Land: Danmark
Producent: Ørbæk Bryggeri
Type: New England IPA med havtorn
Alkohol-%: 6 

Om producenten

Ørbæk Bryggeri blev grundlagt af familien Madsen i Ørbæk på Østfyn i 1906. Bryggeriet var i familien Madsens ejerskab igennem tre generationer, inden det blev solgt.

Herefter var bryggeriet igennem mange ejerskaber, før Niels og Nicolai overtog det i 1996, som har drevet det siden. De første år blev bryggeriet kun brugt til at producere økologiske læskedrikke, men i 2001 begyndte Niels og Nicolai atter at producere øl på det gamle bryggeri – økologisk, naturligvis.

Selvom Ørbæk Bryggeri i dag er blevet moderniseret og udbygget med blandt andet store automatiserede tankanlæg, står det gamle brygudstyr og malteri stadig som det oprindeligt blev bygget. Det giver et historisk vingesus og mulighed for også at producere små serier af velsmagende og spændende øl.

  • Alkohol %
    6%
  • Aldersbegrænsning
    16 år
Indhold

Indhold

Henter...
-